Foto: Guvernul României

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 a anunţat, marţi, că 712 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore.

Potrivit sursei citate, numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, începând cu data de 27 decembrie 2020, este de 2.778.

Număr de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (în ultimele 24 de ore): 6 reacții comune și minore, dintre care: 2 reacții de tip local, cu durere la locul injectării; 4 reacții generale: 2 febrile, 2 alergice de tip urticarie.

De la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie, numărul total de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare este de 7 reacții comune și minore, dintre care: 2 reacții locale cu durere la locul injectării; 5 reacții generale: 2 febrile, 3 alergice de tip urticarie.

Precizăm că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20:00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17:00 – 20:00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare”, transmit autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here