Sursa foto: Bucuresti FM

Ministrul sănătății, Victor Costache a anunțat marți că a trimis Corpul de Control la Spitalul Universitar.
Acesta a spus: ,, Acolo apar evenimente în cascadă. Ştiţi foarte bine şi în ultimele săptămâni . Este un spital important de care depinde viaţa a mii de pacienţii. Este unul din cele mai mari spitale din România şi fac un apel la echipele medicale să nu intre într-un joc politic. Toţi medici au depus un jurământ au o datorie faţă de pacient şi faţă de instituţia în care lucrează şi să lăsăm Corpul de Control să vadă dacă sunt nereguli şi să nu se împieteze calitatea îngrijirilor medicale care sunt acordate pacienţilor,,.
Costache a mai declarat: ,,Din câte ştiu se operează acolo. Au apărut disfuncţionalităţi în gestionarea unor aparate medicale şi aşteptăm analiza Corpului nostru de control, a Inspecţiei Sanitare de Stat pentru a lua măsuri.
Este foarte important: este un colectiv mare de medici şi asistente medicale . Fac o treabă extraordinară , foarte multe intervenţii, este un volum de muncă foarte mare şi trebuie să avem cu toţii inteligenţa să trecem de la stadiul conflictului la stadiul soluţiilor,,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here