Ministerul Sănătății a demarat o procedură de achiziție de 63 de milioane de lei pentru elaborarea proiectului tehnic și asistența tehnică aferente proiectului Spitalului Regional Iași. Contractul de achiziție este stabilit pe o perioadă de 132 de luni și este finanțat din fonduri bugetare, potrivit Mediafax.

Potrivit procedurii de achiziție listată pe Site-ul de Achiziții Publice (SEAP), activitățile contractului de servicii se referă la elaborarea Documentației de proiectare, în principal faza proiect tehnic de execuție și a detaliilor de execuție pentru construirea unui Spital Regional de Urgență în municipiul Iași, județul Iași și acordarea de asistență tehnică.

Activitățile pe care consultantul le va realiza vor include elaborarea proiectului tehnic de execuție și a detaliilor de execuție, precum și pregătirea tuturor documentelor care urmează a fi depuse la toate autoritățile competente şi obținerea tuturor avizelor și aprobărilor necesare menționate în Certificatul de Urbanism pus la dispoziție de către autoritatea contractantă.

De asemeena, consultantul va asigura acordarea de asistență tehnică pe toata durata de derulare a lucrărilor și până la recepția finala a lucrărilor, inclusiv prin participarea în cadrul etapelor determinante de execuție a lucrărilor în conformitate cu prevederile legale in vigoare și a cerințelor autorității contractante.

Totodată, acesta va elabora programul de urmărire a comportării lucrării în timp va participa la elaborarea cărții tehnice a construcție, va pregăti documentele necesare pentru aprobarea investiției conform Legii 500/2002 cu modificările și completările ulterioare și se va deplasa la sediul autorității contractante sau șantierul construcției ori de câte ori contextul o impune sau dacă primește o solicitare în acest sens de la autoritatea contractantă.

Valoarea totală estimată pentru achiziția serviciilor de proiectare și asistență tehnică aferente proiectului este de 63.829.354 de lei.

Potrivit SEAP, contractul este realizat pe o perioadă de 132 de luni și este finanțat din fonduri bugetare, intenția de participare la procedura de achiziție fiind listată pe 6 Decembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here