Simpozionul European „Rehabilitation Synergies for Optimal Esthetics Results in Digital Dentistry”, a fost un eveniment de implantologie dentară care a reunit, pentru prima dată, la București, peste 150 de specialiști și medici dentiști specializați în implantologie, din țări precum India, Grecia, China, Germania, Potugalia, Polonia, Australia, Malaezia, Mexic și bineînțeles Israel și România.

În cadrul Simpozionului a avut loc o premieră medicală în domeniul stomatologiei digitale, și anume prezentarea sistemului de implanturi personalizate 3D,”UNIQUELY U”, un tip de implant custom-made (personalizat), destinat pacienților care în mod obișnuit nu ar putea să beneficieze de tratament cu implanturi dentare.

Sistemul se confecționează pe baza unei tehnologii de maxilar, care se încarcă digital într-un sistem conectat la sediul general al companiei AB Dental Ltd. din Israel.

„În cadrul acestui extraordinar simpozion, ne-am propus, iar feedback-urile participanților, arată că am reușit cu Succes, să aducem în prim-plan stomatologia digitală. Aceasta înglobează o serie de tehnologii de ultimă generație oferind avantaje semnificative față de medicina dentară convențională.

Digitalul oferă un tratament eficient, mai precis și mult mai predictibil. Prin digitalizare, putem construi o soluție virtuală ale problemelor dentare ale pacienților, astfel încât aceștia să poată vedea dinainte de a începe orice demers terapeutic, cum vor arăta dinții lor în etapa de final”, a declarat dr. Lorelei NASSAR, CEO AB Dental România, organizator al evenmentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here