Sorina Pintea, ministrul Sănătății, s-a aflat, joi, la Arad, acolo unde a vizitat mai multe unități sanitare. Ministrul Sănătății a fost însoțită de prefectul judetului, Florentina Horgea, precum şi de Mihai Fifor, senator şi deputaţii Dorel Căprar, Florin Tripa și Adrian Todor.

„Până în prezent, am alocat 6 milioane de lei pentru dotarea cu aparatură a spitalului județean şi unităților din Ineu, Sebiş şi Lipova. Pentru că este nevoie de echipamente moderne în vederea creșterii calității actului medical și a dezvoltării de noi servicii medicale vom suplimenta această sumă cu încă 4 milioane de lei. Aștept propunerile dumneavoastră pentru aceste noi investiții. Anul acesta, bugetul Sănătății este unul istoric care permite derularea de investiții și introducerea de programe noi”, a declarat Sorina Pintea în timpul unei conferinţe de presă.

Astăzi, ministrul Sănătății a discutat și cu personalul medical din spitalul județean, reprezentanții DSP, CNAS şi autoritățile locale despre nevoile sistemulului de sănătate din județ.

„Aveți nevoie de un laborator de cardiologie internațional şi dezvoltarea secției de ATI unde ar fi necesară o creștere a numărului de paturi”, a spus ministrul Sănătății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here