Sursa foto: Acneline.com

SPECTRA Laser Peel este procedura preferată a celebrităților anterior defilării pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar! SPECTRA Laser Peel reprezintă un tratament laser revoluționar de tip non invaziv și fără durere, cu efecte vizibile imediat, care permite abordarea eficientă și rapidă a variatelor probleme ale pielii, fără efecte secundare și fără perioadă de recuperare, și care poate fi utilizat la orice vârstă și pentru orice tip de piele, chiar și pentru pielea sensibilă!

”Prin utilizarea unei soluții speciale de carbon în combinație cu un laser de ultimă generație, SPECTRA Laser Peel contribuie la exfolierea controlată a pielii, la curățarea în profunzime a porilor și reducerea dimensiunilor acestora, la diminuarea secreției de sebum și distrugerea bacteriilor de la nivelul pielii, iar pielea devine instantaneu mai strălucitoare, mai luminoasă și mai fină! Tratamentul poate fi aplicat pentru orice tip de piele, și are beneficii suplimentare în cazul celor cu o piele grasă și cu multiple puncte negre, cu pori dilatați și cu un aspect lipsit de vitalitate al pielii, cu o textură aspră și cu prezența de variate pete pigmentare! SPECTRA Laser Peel are efecte atât la nivelul straturilor superficiale ale pielii prin îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii și curățarea completă a porilor, cât și la nivelul structurilor profunde prin stimularea sintezei de colagen și de acid hialuronic proprii pielii”, a declarat dr. Victor Gabriel Clătici, medic primar dermatologie.

Care sunt beneficiile procedurii pentru față

SPECTRA Laser Peel asigură multiple beneficii într-o singură procedură rapidă, fără durere și fără perioadă de recuperare, beneficii care sunt atât imediate cât și pe termen lung! Aceste beneficii au la bază mecanismele fundamentale ale procedurii de tip exfolierea controlată a pielii, curățarea în profunzime și reducerea dimensiunii porilor, diminuarea sebumului și îndepărtarea bacteriilor, precum și îndepărtarea leziunilor pigmentare!

Beneficiile sunt de tip curățare profundă, exfoliere și întinerirea pielii, cu o piele mai tonică și mai elastică, mai strălucitoare și mai omogenă, mai fină și mai puternică!

Prin reducerea dimensiunii și activității glandelor sebacee, precum și prin distrugerea bacteriilor și diminuarea porilor, pacienții cu acnee sau seboree obțin rezultatele dorite într-un interval de timp scurt!

Stimularea sintezei de collagen și acid hyaluronic contribuie la reducerea liniilor fine și a ridurilor, la corectarea semnelor asociate cu procesul de îmbătrânire al pielii, la ameliorarea cicatricelor și obținerea unui aspect sănătos și strălucitor al pielii!

Pacienții după intervenție au o reacție imediată de tip ,,WOW… Nu îmi vine să cred! Chiar are efecte pe loc! Abia aștept următoarea ședință de tratament”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here