Sursa foto: RTV.net
Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a rămas fără apă oxigenată, după ce substanţa denumită şi „perhidrol” a fost trecută pe lista explozibililor şi trebuie aviz special pentru a fi cumpărată, informaţia fiind făcută publică de către managerul unităţii spitaliceşti, Delia Râşnoveanu, transmite Agerpres.
„În acest moment, în spital nu există apă oxigenată, deoarece apa oxigenată a trecut pe lista explozibililor. Am făcut adresă la Bucureşti către Inspectoratul General al Poliţiei să ne dea avizul să o putem cumpăra. Momentan, am înlocuit apa oxigenată cu alte antiseptice, gen alcool, betadină, cam ce se poate folosi în locul ei”, a declarat, vineri, Delia Râşnoveanu.
Apa oxigenată este singurul agent antibacterian compus numai din apă şi oxigen, care distruge prin oxidare organismele producătoare de boli şi este considerat cel mai sigur şi mai eficient dezinfectant natural.
Consilierii judeţeni PNL susţin că Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila ar mai duce lipsă şi de spirt, tifon, perfuzoare, tuburi de dren, fire de sutură, informaţii care nu au fost confirmate însă de managerul Delia Râşnoveanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here