Cadre militare ale Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au donat, vineri, sânge, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj, şi au lansat un apel către membrii comunităţii de a proceda la fel.

„Vineri, 2 martie a.c., mai multe cadre militare ale Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut o vizită la Centrul Regional de Transfuzie Cluj cu scopul de a dona sânge, pentru a da şansa la viaţă unei alte persoane suferinde. Un alt obiectiv al personalului Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca este de a se reface rezervele de sânge, atât de necesare salvării de vieţi omeneşti, în condiţiile în care, în ultima perioadă de timp, numărul donatorilor a scăzut. Având în vedere specificul activităţii sale, acela de a participa la salvarea persoanelor a căror viaţă este pusă în pericol, Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca lansează un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, de a dona sânge, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate, de a reda şansa unei persoane de a se bucura de viaţă”, se arată într-un comunicat al unităţii.

Unul dintre donatorii regulaţi este plt. maj. Daniel Pop, scrie Agerpres.

„Sunt donator cu acte în regulă. Donez de foarte multe ori pe an, prin citafereză. Consider că este un gest uman de a ajuta o altă persoană”, a spus Daniel Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here