Colgate, în parteneriat cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, organizează, în perioada octombrie-decembrie 2017, Programul Zâmbete Colgate prin care oferă consultaţii stomatologice gratuite în 20 de oraşe mici din 10 judeţe ale României.
Programul face parte din Campania România merită zâmbete Colgate,care a pornit căutarea poveştilor  din  spatele  zâmbetelor  românilor  şi  va continua misiunea Colgate de educare a oamenilor în privinţa importanţei vizitelor regulate la dentist şi a igienei orale zilnice de la o vârstă fragedă.
Elevii înscrişi vor beneficia de consultaţii stomatologice profesionale gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, lecţii de  igienă orală pentru un zâmbet sănătos  şi mostre  gratuite de produse de îngrijire orală.
În  fiecare an dezvoltăm  programme şi campanii care ne ajută la îndeplinirea misiunii de a oferi  românilor  zâmbete  Colgate  sănătoase. În  acest an, am  lansat  campania  România merită  zâmbete  Colgate  prin  care  am  demarat Programul Zâmbete Colgate dedicat elevilor.Pe  lângă  lecţiile  educaţionale de igienă orală pentru copii, pe care le organizăm de mai bine de 25 de ani, în 2017 facem un pas înainte  şi  mergem  în  şcoli din 20 de oraşe  pentru a oferi  consultaţii  stomatologice  gratuite, acolo  unde  este  mare  nevoie de astfel de iniţiative. Prin acest program, vom continua să informăm comunităţile pe plan local despre cât de important este să ai o igienă orală corectă. Vrem să le mulţumim celor de la Crucea Roşie Română  pentru  sprijinul  imens  acordat de-a lungul  anilor şi  suntem  încântaţi să lucrăm cu o organizaţie care se ocupă de programe în beneficiul comunităţii”, a spus Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive România.
La rândul său Andra Măruţă, Ambasador al campaniei România merită zâmbete Colgate,
a subliniat:
Un zâmbet are puterea de a crea schimbări în vieţile noastre, dar şi în vieţile  celor  apropiaţi nouă. Este important să ne amintim să zâmbim în  fiecare  zi, dar  în  acelaşi  timp nu trebuie  să  uităm  de  îngrijirea  zâmbetului. Sunt mândră că fac parte din acest  proiect prin care Colgate  încurajează  copiii  să  înveţe  mai  multe  despre  importanţa  îngrijirii  dinţilor de la o vârstă  fragedă  pentru  a-i păstra sănătoşi. O  dantură  sănătoasă în copilărie înseamnă încredere de sine mai târziu, dar şi lipsa unor probleme dentare dureroase la maturitate. Programul Zâmbete Colgate  pune  accent pe îngrijirea  orală  corectă  şi cred  că  acest lucru este important atât pentru copii, cât şi pentru părinţii lor, deoarece îi face coştienţi de importanţa igienei orale timpurii şi de rutina zilnică necesară prin oferirea de sfaturi folositoare
Programul Zâmbete Colgate, cu sprijinul filialelor de Cruce Roşie Română din ţară, se desfăşoară în perioada 7 octombrie – 17 decembrie şi oferă consultaţii stomatologice profesionale  copiilor  din  clasele  primare  0-IV.
Programul se desfăşoară în 20 de oraşe mici din 10 judeţe ale României: Iaşi (Târgu Frumos, Paşcani), Arad (Chişineu Criş, Nădlac), Bihor (Beiuş, Marghita), Bacău (Dărmăneşti, Buhuşi), Galaţi (Tecuci, Galaţi), Botoşani (Bucecea), Dolj (Filiaşi, Băileşti), Vâlcea (Drăgăşani, Horezu), Buzău (Nehoiu, Râmnicu Sărat) şi Brăila (Însurăţei, Brăila).
Pe lângă consultaţii, copiii vor audia lecţii de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roşii şi desfăşurate în prezenţa părinţilor, dar  şi de o zonă de joacă unde se întâlnesc cu îndrăgitul  Doctor Măseluţă.
Suntem  mândri de parteneriatul de lungă durată  cu  Colgate  în  iniţiativele  educaţionale şi ne bucurăm să fim alături şi  în  acest  nou  program, care oferă  consultaţii stomatologice gratuite în zone unde este mare nevoie de astfel de proiecte. Sunt încrezător în faptul că Programul Zâmbete Colgate va crea schimbări în viaţa  copiilor ş i a  părinţilor lor  şi îi va face mai coşștienţi de igiena orală”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.
Pentru a participa la consultaţii, este necesar  ca  elevii  să  fie programaţi în prealabil şi să fie însoţiţi de un părinte sau  un  tutore legal.
,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here