Ivanka Trump, fiica cea mare a președintelui american Donald Trump, a dezvăluit că a suferit de depresie postnatală (postpartum) după nașterea fiecăruia dintre cei trei copii. Potrivit U.S. Centers for Disease Control and Prevention, o femeie din nouă suferă de depresie postpartum în Statele Unite.

„După fiecare naștere a celor trei copii ai mei, am suferit de depresie postpartum în anumite grade”, a dezvăluit Ivanka Trump într-un interviu difuzat integral în ediția de joi a emisiunii de televiziune „The Dr. Oz Show”, citată de Agerpres.

„Mă consider o persoană foarte energică. Sunt ambițioasă. Sunt pasionată de ceea ce fac. Sunt condusă de proiectele în care mă implic. Însă acest sindrom îi afectează pe părinții din întreaga țară”, i-a mărturisit ea prezentatorului Dr. Oz. „Trebuie să treceți peste toate aceste lucruri”, s-a adresat ea spectatorilor.

După interviul acordat de Ivanka Trump, jurnaliștii care realizează emisiunea „USA Today” au comentat pe larg informațiile dezvăluite de fiica președintelui american. „Depresia nu face discriminări. Nici măcar Ivanka Trump, care deține toate avantajele pe care putea să le aibă o mamă care lucrează, nu a fost scutită de această tulburare a stării de dispoziție”, au declarat jurnaliștii americani.

Sursa foto: The Independent

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here