Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a propus doctorului Ionuț Gobej să preia interimar postul de șef de secție Neurochirurgie al Spitalului Colentina și a solicitat conducerii ASSMB să îi prezinte, până vineri, un raport detaliat referitor la problemele de personal și dificultățile în derularea procedurilor de achiziții de materiale medicale cu care se confruntă unitatea medicală.

Gabriela Firea a discutat luni cu cei doi medici neurochirurgi demisionari de la Spitalul Colentina, Ionuț Gobej și Dorin Bica, despre problemele pe care le reclamă și le-a cerut să își reconsidere decizia, asigurându-i de sprijinul său, anunță un comunicat al PMB.

Primarul i-a propus doctorului Gobej să preia interimar postul de șef de secție Neurochirurgie și le-a solicitat celor doi medici să îi facă o propunere pentru un director medical interimar al Spitalului Colentina.

„Medicii Gobej și Bica au propus-o pe dr. Lelia Iliescu. (…) Dr. Gobej și Bica m-au asigurat că activitatea secției de Neurochirurgie a Spitalului Colentina nu va avea de suferit, operațiile urmând a se face după graficul stabilit de ceilalți medici neurochirurgi. Am speranța însă că vor reveni asupra deciziei de astăzi”, a spus Gabriela Firea, citată în comunicat.

Medicul neurochirurg Ionuț Gobej a anunțat luni că, alături de colegul său Dorin Bica, a demisionat din funcția deținută la Spitalul Colentina, arătând că în ultimele opt luni secția de Neurochirurgie a refuzat 60 de pacienți din cauza lipsei de personal, consumabile și medicamente și a programului operator restricționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here