Affidea, principalul furnizor european de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă şi tratament al cancerului, anunţă finalizarea achiziţiei centrelor Hiperdia, un important furnizor de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă din România.
Alăturarea centrelor Hiperdia va mări prezenţa Grupului Affidea în România, acoperind, în acest fel, majoritatea regiunilor din ţară.
În urma finalizării achiziţiei, Affidea va opera 40 de centre de diagnostic imagistic în România şi va beneficia de expertiza a 800 de profesionişti în domeniul sănătăţii. Prezenţa geografică va acoperi 19 din cele 41 de judeţe, în acest fel Affidea reuşind să ofere pacienţilor un acces mai larg şi mai rapid la servicii medicale de diagnostic imagistic de cea mai înaltă calitate.
Împreună, Affidea România şi Hiperdia îşi consolidează poziţia de furnizor principal de servicii de diagnostic imagistic pe piaţa din România, deţinând un total de 138 de echipamente de diagnostic imagistic de cea mai înaltă performanţă.
Referitor la finalizarea achiziţiei, Dimitris Moulavasilis, CEO al Grupului Affidea, a precizat: “Acest pas marchează o nouă etapă extrem de importantă în dezvoltarea noastră, care ne va ajuta să atingem obiectivul de extindere a serviciilor noastre de excelență în diagnostic atât pe plan local cât şi la nivel european. Împreună, cele două companii vor avea forţa, acoperirea geografică şi dotările necesare pentru consolidarea poziţiei de lider în diagnostic imagistic în România, accelerând astfel creşterea. Hiperdia este o companie cu o reputaţie profesională incontestabilă pe piaţa din România şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună”.
CEO-ul Affidea pentru toate operaţiunile din România, dr. Radu Gorduza, va lucra îndeaproape cu dr. Octavian Lebovici şi echipele Hiperdia şi Affidea pentru îndeplinirea obiectivelor comune şi accelerarea dezvoltării companiei pe plan local.
Dr. Radu Gorduza-Lupu a precizat: “Am convingerea că experienţa şi punctele noastre forte aduse împreună ne deschid noi oportunităţi prin care putem oferi mai multă valoare pacienţilor şi medicilor din România. Hiperdia şi Affidea au o compatibilitate puternică în ceea ce priveşte calitatea serviciilor medicale, profesionalismul echipelor ţi expertiza de vârf în diagnosticul imagistic. Prioritatea noastră va fi să livrăm excelenţă în serviciile de diagnostic imagistic, punând nevoile pacienţilor şi medicilor în centrul a tot ceea ce gândim şi facem. Sunt încântat să urez bun venit colegilor din Hiperdia în echipa internaţională Affidea”.
La rândul său dr. Octavia Lebovici a declarat: “Misiunea noastră comună este aceea de a oferi întotdeauna un diagnostic corect, standardizat, bazat pe dovezi medicale, punând accent pe cele mai înalte proceduri de calitate şi siguranţă. Toate acestea, alături de o experienţă pozitivă pentrupacienţi. Este o oportunitate care deschide noi orizonturi, prin faptul că vom putea împărtăşi know-how şi cele mai bune practici medicale cu cei mai buni profesionişti în imagistică din Europa. Putem afirma fără nicio reţinere că acesta este diagnostic medical fără frontiere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here