Iarna, tenul obosește și devine lipsit de fermitate, motiv pentru care vă oferim o listă cu cele mai bune și mai simple tratamente cu miere pentru ten.

”Mierea ne ajută la curatarea tenului prin eliminarea impuritatilor și celulelor moarte de la suprafață pielii.Hidrateaza și oferă strălucire pielii, încetinește apariția ridurilor”, ne-a declarat Adriana Ramona Dinu, cosmeticiană la Centrul ”Eurodiagnostic”.

Simpla aplicare a mierii pe față. Acizii organici din miere au capacitate de exfoliere blândă, dar și de a hidrată piela. Mierea simplă este una din cele mai eficiente măști pentru față. Mierea este un excelent antibacterian natural, ceea ce o recomandă pentru tenul cu probleme, iritații și acnee. Toate aceste tratamente cu miere trebuie repetate zilnic sau o dată la două zile pentru ca efectele să se mențină.

Cea mai bună masca cu miere. Amestecă o lingură de miere cu o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un bol mic sau în palmă. Întinde pastă pe față ușor umezită cu vârful degetelor, folosind mișcări circulare de masaj. Lasă pastă să acționeze câteva minute, apoi clateste din abundență cu apa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here