Din dorința de a rămâne mereu frumoase, tot mai multe femei recurg la machiajul permanent.

”Cu  machiajul permanent te duci seara la culcare si te trezești dimineața. Este un machiaj care îți întregește personalitatea, este un machiaj discret ales după topologia feței. Este un machiaj care te scutește de foarte mult timp pierdut în fața oglinzii. În centrul nostru, pigmenții sunt naturali biodegradabili, nu conțin metale, ca atare nu strălucește, lucru foarte important pentru sănătate. Este brandul original al machiajului permanent din Germania-Muenche Long Time Liner Muenchen și, la ora actuală, sunt numărul 1 în lume în domeniul acesta”, ne-a declarat doamna Florica Munteanu, manager DermaVital.

Linerul electronic cu care se execută machiajul este înzestrat cu un ac special (asemănător celui de acupunctură) de grosimea unui fir de păr, o intervenție chirugicală de mare finețe, fără să fie nevoie de o preinjectare cu anestezic ( cel mult, la o sensibilitate mai mare se poate aplica un spray înainte).

Executarea sprâncenelor buzelor sau a ochilor sus și jos se face cu o curățire în prealabil a locului de pigmentat, cu air-abrasion pentru îndepartarea celulelor „moarte” și o penetrare mai buna a pigmentului. Culoarea pigmentului și forma aleasa de pigmentare se stabilește în prealabil cu clienta. DermaVital oferă singura pigmentare medicală din România. Se oferă și un retuș gratis după aproximativ 2-3 săptămâni de la executare pentru a asigura o reușită de excepție.

Este foarte important, când ne hotărâm pentru o pigmentare de buze, sprâncene, ochi, să știm ce pigment se folosește. Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. În condițiile date, e foarte important să știm ce punem pe ea pentru că o parte din pigment este absorbit în limfa care ajunge la toate organele corpului. Pigmenții care conțin metale sunt ușor de recunoscut pentru că lucesc. Sunt de nerecomandat și, în mod deosebit, persoanelor care au probleme de sănătate. ”Machiajul permanent nu este astăzi un moft, ci o necesitate pentru femeia activă. De asemenea este recomandat femeilor cu afecțiuni oncologice, care, după tratamentul cu citostatice, rămân fără sprâncene. Le redăm, astfel, încrederea în feminitatea lor”, a afirmat Florica Munteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here