Managerul spitalului bucureștean, conf.dr. Adrian Secureanu, a făcut mii de plăți fictive către o firmă dizolvată de peste un an, RYS Force Company SRL, care a fost înfiinţată în 2008 şi dizolvată de instanţă în iunie 2015.

Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, managerul Spitalului „Nicolae Malaxa” din Bucureşti, Florin Secureanu, scoate bani din bugetul unităţii medicale în baza unor facturi fictive emise către o firmă din Iaşi care este dizolvată din vara anului trecut, decontând inclusiv înmormântări ale rudelor unor cunoştinţe din Primărie.

„În fiecare zi, RYS livrează tonere şi alte consumabile de 950 de lei şi repară imprimante, în valoare de alţi 900 de lei. Sumele mai variază, în funcţie de câţi bani cere managerul. Totul e fictiv!”, spune o sursă a ziarului, arătând că cei mai mulţi bani s-au retras din spital din 2014 şi pînă în prezent, când zi de zi unitatea medicală a plătit 2.000 – 3.000 de lei cash către RYS.

GSP prezintă şi înregistrări audio în care se poate auzi cum directorul Spitalului Malaxa îi insultă, îi înjură şi îi umileşte pe angajaţi şi în special pe directorul financiar.

Mai multe detalii, pe http://www.tolo.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here