”Face Filling este o metodă revoluționară de tratament facial, care acționează printr-un jet special. Colagenul, elastina, acidul hyaluronic, vitamine și peptide sunt catapultate până în cel mai profund strat al tenului ducând la o reînnoire, reîntinerire a tenului, umplere a ridurilor. Multumită tehnologiei germane care a creat acest aparat senzational, cu un jet dotat cu o functie electronica specială, prin care intensitatea terapiei poate fi reglata în funcție de nevoile tenului, Face Filling are rezultate fascinante”, ne-a declarat Florica Munteanu, directoarea centrului DermaVital, specialist în biorezonață și homeopatie, membră a Societății Naturiștilor din Germania.

Face Filling-IntradermJet este optiunea cea mai moderna a dermato-cosmeticii: fără durere, fără operații reușește să transforme un ten obosit, cu diverse probleme, fie de acnee fie cuperotic, într-un ten frumos și sănătos, cu riduri puține, insesizabile.Tenul absoarbe datorită jetului gradat o cantitate mare de substanțe vitale care fac tenul curat, proaspăt, conturat si ii ofera fermitate, un ten cu multi ani mai tanar.

Bioserurile folosite in tratament au o eficacitate dovedită clinic, nu sunt alergice și garantează o întrebuintare după scopul tratamentului: ten ridat obosit, ten cu pete maronii, ten acneic și inflamat, ten cuperotic, indiferent de vârstă.

Timpul nu-l putem opri, dar semnele timpului se pot corecta! Terapia durează 80 de minute si include: curățirea tenului cu diamante și oxigen hiperbaric; aplicarea acidului hyaluronic, vitaminelor prin jetul intradermic; mască cu efect botox dupa cerinta tenului; casca cu lumini Biolifting sau lampa de fixare a colagenului. DermaVital este singurul centru din Bucuresti care deține această tehnologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here